OM

Vi möts därför att det finns en längtan efter förändring, i privat- eller yrkeslivet

Du har kommit till ett företag med holistisk syn på människan och en verksamhet byggd på vetenskap och evidens. Min ledstjärna är att vara lyhörd och respektfull, utan förutfattade meningar eller fördomar i mötet med dig. Mottagningen finns i Visby, där väntar en kopp te på dig/er, om du/ni så vill. Jag jobbar också med samtal och utbildningar online, och arbetar med uppdrag i hela Sverige.

OM MIG

Jag har akademisk grundutbildning i integrativ psykoterapi, handledning, normkritik, verksamhetsutveckling, ledarskap samt en treårig utbildning inom humaniora i grunden. Ett antal kliniska integrativa påbyggnadsutbildningar i psykoterapi som CTF (pågående), MBCT, IBCT-parterapi. Har även utbildning i MI samt bildterapi på psykodydamisk grund.
Är också mindfulnessinstruktör, vidareutbildad för att kliniskt arbeta med depression, ångest, smärthantering, självmedkänsla samt att integrera mindfulness på arbetsplatser.
Jag är Internationellt certifierad coach, Associate Certified Coach - ICF, med påbyggnad inom ledarskap- och gruppcoaching.
Några av verktygen i verktygslådan är Extended DISC(©) och  Fyrarummaren(©)
Jag är en trädgårdstant som tror på det läkande gröna. Har lång erfarenhet av olika meditationstekniker - mitt öra inåt för insikt, lust, mod och mening. Trivs i kreativa miljöer, reser med ryggsäck. Har utflugna barn, en man men fyra katter.

MER OM FÖRETAGET

CSR-arbete innebär att stödja flickor, kvinnor samt barns utbildning i fattiga länder, företrädesvis Indien.
Företaget har ansvarsförsäkring, grundades 2009 och drivs sedan dess på heltid. 

UTVECKLINGSKULTUR?
UTVECKLING - förbättring, tillväxt, mognande, framsteg, process
KULTUR - bearbetning, odling, bildning