OM

Vi möts därför att det finns en längtan efter förändring, i privat- eller yrkeslivet

 
Du har kommit till ett företag med holistisk syn på människan och en verksamhet byggd på vetenskap och evidens. Min ledstjärna är att vara lyhörd och respektfull, utan förutfattade meningar eller fördomar i mötet med dig. 
Mottagningen finns i Visby men jag arbetar med uppdrag i hela landet. Alla mina tjänster ges även online.
Jag har akademisk grundutbildning i integrativ psykoterapi, handledning, normkritik, verksamhetsutveckling, ledarskap samt en treårig utbildning inom humaniora i grunden. Ett antal kliniska påbyggnadsutbildningar i psykoterapi inom KBT-paraplyet så som CTF, ACT, MBCT, IBCT-parterapi. Har även utbildning i MI och bildterapi på psykodydamisk grund.
Är också mindfulnessinstruktör och vidareutbildad för att kliniskt arbeta med depression och ångest, smärthantering, självmedkänsla samt att integrera mindfulness på arbetsplatsen.
Jag är Internationellt certifierad coach, Associate Certified Coach - ICF, med påbyggnad inom ledarskap- och gruppcoaching.
Certifierad handledare av analysverktyget Extended DISC(©) Stressprofiler(©) samt Fyrarummaren(©)
Företaget drivs på heltid sedan 2009 och jag är även VD med ett delat ägar- och ledarskap i Gotlandsakademin>> där jag också är operativ som konsult, jag är samarbetspartner med Mindfulnesscenter och bla underleverantör till företagshälsovård och omställningsföretag sedan tiotalet år tillbaka. Medlemsskap finns i Fyrarummarens nätverk samt sfKBT (Svenska föreningen för Kognitiva Beteendeinriktade terapier)
Företaget har ansvarsförsäkring och dess CSR-arbete innebär att stödja flickor och kvinnor samt barns utbildning i fattiga länder, företrädesvis Indien.

*UTVECKLINGSKULTUR
UTVECKLING - förbättring, tillväxt, mognande, framsteg, process
KULTUR - bearbetning, odling, bildning

något mer om mig

Jag är en trädgårdstant som tror på det läkande gröna. Har lång erfarenhet av olika meditationstekniker - mitt öra inåt för insikt, lust, mod och mening. Trivs i kreativa miljöer, reser med ryggsäck. Har utflugna barn, en man men fyra katter.

Camilla Knekta Utvecklingskultur I Samtalsterapi I Coaching I Handledning I Mindfulness I Grupp- och ledarskapsutveckling I Visby, Gotland
Kontakt>>