KONTAKT & OM

 Du har kommit till ett företag med holistisk syn på människan och en verksamhet byggd på vetenskap och evidens. Min ledstjärna är att vara lyhörd och respektfull, utan förutfattade meningar eller fördomar i mötet med dig. Mottagningen finns i Visby, samtal och utbildningar ges även online, och jag arbetar med uppdrag i hela Sverige.


OM MIG

Jag är akademisk grundutbildad i integrativ psykoterapi med ett antal kliniska påbyggnadsutbildningar som CFT, MBCT, IBCT-parterapi, existentiell vägledning och bildterapi. Även utbildad i MI, handledning, normkritik, verksamhetsutveckling och ledarskap samt en treårig utbildning inom humaniora i grunden.
Utbildad mindfulnessinstruktör med påbyggnader för att kliniskt arbeta med depression, ångest, smärta, självmedkänsla samt integrera mindfulness på arbetsplatser.
Internationellt certifierad coach, Associate Certified Coach - ICF, med påbyggnad inom ledarskap- och gruppcoaching.
I verktygslådan: Extended DISC(©); Förändringens fyra rum(©)
Jag är trädgårdstanten som tror på det läkande gröna. Har lång erfarenhet av olika meditationstekniker - mitt öra inåt för insikt, lust, mod och mening. Trivs i kreativa miljöer, reser med ryggsäck. Har utflugna barn, en man men fyra katter.

KONTAKT

HITTA HIT
Mejerigatan 13, Visby. Vån 1. Parkering - gratis 2 h, annars Parkster.

TILLGÄNGLIGHET
Samtalsterapi främst ojämna veckor, övriga uppdrag efter överenskommelse.

FRISKVÅRDSKUNDER
Hos mig kan du använda dig av tjänsten Epassi, alt. ett kvitto som underlag till din arbetsgivare.

KOSTNAD
SAMTAL, PRIVATPERSONER 980:- inkl. moms / h
SAMTAL, FÖRETAG 1500:- ex. moms / h
PAR 1500:- inkl. moms / 1,5 h

KUNDER
CSN, Skatteverket, Region Gotland, Svenska Spel, Kriminalvården, Skanska, Riksantikvarieämbetet, Hagblomgruppen, Kommunal Gotland, Uppsala Universitet, Almi etc.
FÖRETAGETS CSR
Jag stödjer flickor, kvinnor samt barns utbildning i fattiga länder, företrädesvis Indien

Här väntar alltid en kopp te på dig, om du vill.