KONTAKT / OM

Utveckling inom & mellan människor

Du har kommit till ett företag med holistisk syn på människan och en verksamhet byggd på vetenskap och evidens. Min ledstjärna är att vara lyhörd och respektfull, utan förutfattade meningar eller fördomar i mötet med dig. Mottagningen finns i Visby, där väntar en kopp te på dig/er, om du/ni så vill. Samtal och utbildningar ges även online, och jag arbetar med uppdrag i hela Sverige.

OM MIG

Jag har akademisk grundutbildning i integrativ psykoterapi med ett antal kliniska påbyggnadsutbildningar som CFT, MBCT, IBCT-parterapi, existentiell vägledning och bildterapi. Även utbildad i MI, handledning, normkritik, verksamhetsutveckling och ledarskap samt en treårig utbildning inom humaniora i grunden. Är också mindfulnessinstruktör, vidareutbildad för att kliniskt arbeta med depression, ångest, smärthantering, självmedkänsla samt att integrera mindfulness på arbetsplatser.
Jag är Internationellt certifierad coach, Associate Certified Coach - ICF, med påbyggnad inom ledarskap- och gruppcoaching.
Några av verktygen i verktygslådan är Extended DISC(©) och  Förändringens fyra rum(©)
Jag är en trädgårdstant som tror på det läkande gröna. Har lång erfarenhet av olika meditationstekniker - mitt öra inåt för insikt, lust, mod och mening. Trivs i kreativa miljöer, reser med ryggsäck. Har utflugna barn, en man men fyra katter.

kontakt

kontakt

Ring! Men...
Ibland kan jag ha svårt att svara i telefon, för att jag är i samtal eller håller utbildning, lämna då ett röstmeddelande.
073-5789498
Mail
camilla@knekta.se
Öppet
Vardagar 08.00-16.30
Post
Gärdestigen 11, 62150 Visby

hitta hit

Besök
Mejerigatan 13, Visby
Våningsplan 1. Parkering - gratis 2 h, annars Parkster.

MER OM FÖRETAGET

CSR
Jag stödjer flickor, kvinnor samt barns utbildning i fattiga länder, företrädesvis Indien.
KUNDER
CSN, Skatteverket, Region Gotland, Svenska Spel, Kriminalvården, Skanska, Riksantikvarieämbetet, Hagblomgruppen, Kommunal Gotland, Uppsala Universitet, Almi etc
FRISKVÅRD
Du kan använda din friskvård hos mig, jag är även ansluten till Epassi.

ÖVRIGT
Företaget har ansvarsförsäkring, grundades 2008 och drivs sedan dess på heltid. 

UTVECKLINGSKULTUR?
UTVECKLING - förbättring, tillväxt, mognande, framsteg, process
KULTUR - bearbetning, odling, bildning