MINDFULNESS

 Att leva i större medvetenhet om sig själv

 Mindfulness kan beskrivas som motsatsen till att gå på autopilot. Genom att träna mindfulness kan du få mer kunskap om dig själv och bli bättre på att reglera känslorna, något som har stor betydelse för livskvalité, hälsa och samarbetsförmåga. 

 
MINDFULNESS PÅ ARBETSPLATSEN

Vi kan träna hjärnan att hushålla med mentala resurserna och därmed öka både effektivitet, samarbete, koncentration och välbefinnande på arbetsplatsen. Mindfulnessträning är enkelt att använda och ger stor effekt. Läs mer>>

MINDFULNESS, Behandling & FRISKVÅRD

Om du vill öka närvaron i ditt eget liv, lever med smärta, har lätt för att känna oro och ångest eller bli nedstämd? Eller vill du odla en varmare ton till dig själv eller kanske komplettera och stärka din nuvarande eller tidigare KBT-terapi? 
Läs mer>>

MINDFULNESS, KURSER

Är ni en grupp om minst 8 deltagare, ta gärna kontakt för dialog. Just nu är inga öppna kurser inplanerade. 
Under de senaste 13 åren har jag haft många öppna kurser i mindfulness - grund- och fördjupningskurser, retreats och specifika kurser inom områden som medvetet ätande, självmedkänsla, ångest och depression.

Erbjudande!

Vill du starta din träning i mindfulness, är du fundersam hur du ska börja eller vill du komma på banan igen efter ett uppehåll? 1/2-2023 tom den 1/6-2023 erbjuder jag dig 50% rabatt på tre coachande tillfällen. Online eller på mottagningen i Visby. Ordinarie pris 2820:- , nu 1410:-
Maila mig eller använd formuläret på kontaktsidan och uppge koden NÄRVARO.

"You have power over your mind - not outside events.
Realize this, and you will find strength"
Marcus Aurelius, Romersk kejsare